Incepem pregatirea acestei retete prin pregatirea aluatului. Se amesteca toate ingredientele, fara a se framanta si se baga la frigider 30 minute. P
Incepem pregatirea acestei retete prin pregatirea aluatului. Se amesteca toate ingredientele, fara a se framanta si se baga la frigider 30 minute.
Pentru umplutura se pun ardeii la calit, impreuna cu ceapa, pentru vreo 10 minute; nu se pune ulei in tigaie, pentru ca isi lasa ardeii apa. Cand se mai inmoaie ardeii, se adauga cimbrul, dafinul si se sareaza si se pipereaza. Cat timp se inmoaie ardeii, se scurge tonul si se amesteca cu uleiul. Se adauga ouale si se amesteca bine. Forma de tarta se tapeteaza cu unt, se pune aluatul in forma, se pun ardeii, se toarna pestele si se niveleaza un pic. Tarta se baga la cuptor, la 150 grade C, pentru 35 de minute.
Poate fi servita ca atare sau insotita de salata.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii