Retete de pasti

Reteta Friptura de miel

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 24h:20m 
gatire reteta 1h 
klementina postat de
Postat pe: 31-03-2018
Adaugă în cartea de bucate
Nelipsita de la masa de Paste, un deliciu rumenit....

ingrediente

4 portii

   1 bucata miel coaste si pulpa
   usturoi verde
   condimente Cosmin
   sare
   1 pahar cu vin rosu
   100 ml ulei

mod de preparare

Spalam bine carnea de miel, ungem cu 50 ml ulei, apoi o ''imbracam'' in condimente Cosmin.


Taiem niste usturoi verde si punem peste friptura de miel, apoi turnam un pahar cu vin rosu si lasam pana a doua zi, acoperind castronul in care am pregatit carnea cu folie alimentara.


A doua zi asezam in tava carnea, punem 1 pahar cu apa si 50 ml ulei si dam friptura de miel la cuptor pentru cca 1 ora. Din cand in cand intoarcem carnea de pe o parte pe alta sa se rumeneasca.


Cand este aproape gata mai tocam usturoi verde si punem in sosul pe care-l lasa friptura de miel in tava .


TIPS-URI
1.daca apa a scazut mai adaugam cat sa fie tot timpul si un sos in tava
2.cand intoarcem friptura de miel o stropim cu sosul din tava
Incearca si Rulada din carne tocata cu carnati
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.