Tocanita delicioasa de ciuperci este o mancare de post foarte sanatoasa. Am tocat marunt ceapa, am taiat in doua ciupercile mai mici si in patru pe cele mai marisoare.
Tocanita delicioasa de ciuperci este o mancare de post foarte sanatoasa. Am tocat marunt ceapa, am taiat in doua ciupercile mai mici si in patru bucati pe cele mai marisoare, iar ardeiul, usturoiul si rosia le-am taiat cubulete mici. Am calit ceapa, pana a devenit aurie, apoi am adaugat ciupercile, ardeiul, rosia si usturoiul si am pus condimente dupa gust. Am adaugat un pahar cu apa si am acoperit vasul lansand tocanita sa fiarba la foc mic. Am adaugat spre final si 2 linguri de bulion. Cand am constantat ca mancarea este gata am adaugat si patrunjelul taiat marunt. intre timp am pregatit o mamaliguta: am pus apa cu sare la fiert si cand a inceput sa clocoteasca am adaugat treptat faina si am invartit . Am lasat mamaliguta sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute si am mai invartit-o din cand in cand pentru a nu se prinde.
Tocanita de ciuperci se serveste calda
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii