Mancaruri de post

Reteta Paste cu sos de rosii si busuioc

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10h:10m 
Camelia Marcu postat de
Postat pe: 31-01-2019
Adaugă în cartea de bucate
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

ingrediente

2 portii

   250 gr Pene Barila
   rosii proaspete
   usturoi
   busuioc proaspat
   ulei masline
   sare
   piper

mod de preparare

Se fierb pastele 5-7 min. Rosiile proaspete se pun in apa fiarta pentru a le decoji.

Intr-o tigaie se pun 20-30 ml ulei, se adauga roșiile decojite, sarea, piperul dupa gust, 2-3 catei de usturoi taiat felii, iar la final busuioc. Sosul se fierbe cam 10 min.

Se scurge apa din paste. Penele calde se pun in portie pe farfurii si se adauga sosul din rosii. Se servesc calde.

Pofta buna!

Incearca si Tocanita de soia cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.