Se spala portocala, se curata de coaja si se desface in bucati. Se stropesc bucatile de portocala cu suc de lamaie (cateva picaturi). Se curata si avo
Se spala portocala, se curata de coaja si se desface in bucati. Se stropesc bucatile de portocala cu suc de lamaie (cateva picaturi). Se curata si avocado, se taie in bucati si se amesteca cu portocalele si rosiile. Se pune compozitia in 4 boluri.
Iaurtul se amesteca cu smantana, maioneza si restul de suc de lamaie. Se adauga mararul tocat, Sherry si pireul de rosii. Se pun condimentele cu sare si piper.
Se scurg crevetii din conserva si se pune in crema de iaurt. Se imparte in 4 portii, se aseaza crema peste portocala, avocado si rosii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii