Se spala portocala, se curata de coaja si se desface in bucati. Se stropesc bucatile de portocala cu suc de lamaie (cateva picaturi). Se curata si avo
Se spala portocala, se curata de coaja si se desface in bucati. Se stropesc bucatile de portocala cu suc de lamaie (cateva picaturi). Se curata si avocado, se taie in bucati si se amesteca cu portocalele si rosiile. Se pune compozitia in 4 boluri.
Iaurtul se amesteca cu smantana, maioneza si restul de suc de lamaie. Se adauga mararul tocat, Sherry si pireul de rosii. Se pun condimentele cu sare si piper.
Se scurg crevetii din conserva si se pune in crema de iaurt. Se imparte in 4 portii, se aseaza crema peste portocala, avocado si rosii.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii