Caracatita se spala si se taie inele. Se pune apoi la fiert, intr-un vas cu apa si sare, impreuna cu ceapa, usturoiul si vinul. Se lasa la fiert, pe
Caracatita se spala si se taie inele. Se pune apoi la fiert, intr-un vas cu apa si sare, impreuna cu ceapa, usturoiul si vinul. Se lasa la fiert, pe foc mic aproximativ o ora. Intre timp se prepara sosul, omogenizand toate ingredientele. Se scurge de apa caracatita, se lasa la racit si se acopera cu sosul preparat.
Se serveste dupa 15 minute.
Alte retete culinare:
Maioneza de post Curcan umplut Saratele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii