Se fierb fructele de mare in putina apa cu sare. Calamarul si caracatita se taie dupa gust, apoi se rastoarna in bol. Se adauga sosul de soia, se ame
Se fierb fructele de mare in putina apa cu sare. Calamarul si caracatita se taie dupa gust, apoi se rastoarna in bol. Se adauga sosul de soia, se amesteca si se lasa sa stea asa 20 de minute. Intre timp se fierbe orezul. Dupa ce orezul a fiert se lasa la racit. Separat se amesteca galbenusul cu mustarul si se adauga uleiul. Ceapa, tocata marunt se adauga peste fructele de mare. Se apun mugurii de bambus, castravetele, ardeiul, curatate si taiate cubulete in prealabil. Se amesteca totul usor si se adauga orezul, nucsoara, sare, piperul si se lasa la frigider.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Maioneza de post Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii