Salata de raci

Racii se fierb in apa clocotita cu sare, se iau apoi cozile, se piseaza si se freaca cu 100 gr unt. Se pun la fiert pentru 15 minute in 2 cesti din z

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15-20 de raci
  • 200 gr unt
  • faina
  • boia
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Racii se fierb in apa clocotita cu sare, se iau apoi cozile, se piseaza si se freaca cu 100 gr unt. Se pun la fiert pentru 15 minute in 2 cesti din zeama in care au fiert racii, apoi se strecoara si se lasa la racit. Din 100 gr unt si faina se prepara un rantas, se stinge cu 3 cesti din zeama in care au fiert racii, se adauga o lingurita de boia, untul amestecat cu cozile pisate de raci si putina zeama de lamaie.


Se serevste rece.

Alte retete culinare:

Ciuperci la cuptor Piftie de curcan Placinta de dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori