Curatati ceapa si ciupercile, taiati-le in bucati mai mari si puneti-le la fiert cu apa cat sa le acopere. Adaugati putina sare. Cand s-au inmuiat, s
Curatati ceapa si ciupercile, taiati-le in bucati mai mari si puneti-le la fiert cu apa cat sa le acopere. Adaugati putina sare. Cand s-au inmuiat, scurgeti-le de apa in care au fiert. Nu aruncati apa. Lasati-le la racit putin si faceti apoi din ele un piure cat mai fin cu ajutorul unui blender. Maruntiti odata cu ciupercile mararul si patrunjelul. Puneti piureul obtinut in oala cu apa in care au fiert ciupercile, adaugati smantana, mazarea fiarta, sare si piper dupa gust si fierbeti 3 minute.
Serviti crema calda, cu crutoane de paine prajita.
Alte retete:
Mancare de mazare Tocanita de pui Conopida la cuptor cu bacon
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii