Curatati zarzavaturile si ciupercile si puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat, scoateti-le din apa in care au fiert si lasati-le la ra
Curatati zarzavaturile si ciupercile si puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat, scoateti-le din apa in care au fiert si lasati-le la racit. Pasati-le, pentru a obtine un piure cat mai fin. Incalziti uleiul in tigaie, adaugati tarhonul taiat marunt, smantana, legumele pasate si la urma, apa in care au fiert legumele si ciupercile. Amestecati si lasati sa fiarba 3 minute, potrivit de sare si piper.
Serviti crema calda.
Alte retete:
Tocanita de pui Chiftele Placinta cu dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii