Maioneza cu smantana

Se fierbe un ou rascopt, se scoate galbenusul si se preseaza cu dosul lingurii sa se faca pasta si se amesteca cu doua galbenusuri crude. Se picura u

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 jumatate pahar smantana mai groasa
  • 1 jumatate pahar ulei
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe un ou rascopt, se scoate galbenusul si se preseaza cu dosul lingurii sa se faca pasta si se amesteca cu doua galbenusuri crude. Se picura uleiul, cate putin, se amesteca continuu si se adauga smantana. Ca sa fie mai picanta se poate adauga mustar in loc de smantana.


Se serveste cu conopida, carne, salata de legume.

Alte retete:

Zacusca

Pastrama de oaie

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci