Maioneza din branza de vaci

Se toaca ceapa verde marunt si se amesteca cu branza. Se adauga laptele, ueiul, mierea si se mixeaza totul la cea mai mare putere.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri branza de vaci
  • 2 linguri de lapte
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa verde
  • 1 lingura miere
  • patrunjel

Mod de preparare

Se toaca ceapa verde marunt si se amesteca cu branza. Se adauga laptele, ueiul, mierea si se mixeaza totul la cea mai mare putere.
Se orneaza cu patrunjel verde.

Alte retete:

Maioneza de post

Oua umplute

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci