Mujdeiul de usturoi se pregateste foarte repede si este foarte delicios mai ales la preparatele din peste.
Pentru mujdeiul de usturoi se curata usturoiul si se striveste cu putina sare in piulita de lemn, pana se face ca o alifie. Se pune in sosiera si se toarna deasupra zeama de carne sau apa.
Mujdeiul de usturoi poate fi servit la peste, carne, sandvici, fiind foarte delicios.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii