Pentru sos alb Chaud-Froid faina se cerne. Gelatina se inmoaie in apa rece (150 ml), se adauga 100 ml supa si se topeste pe foc foarte mic.
Pentru sos alb Chaud-Froid faina se cerne. Gelatina se inmoaie in apa rece (150 ml), se adauga 100 ml supa si se topeste pe foc foarte mic. Untul se topeste, se amesteca cu faina dizolvata in 100 ml supa. Se adauga restul de supa, frisca, sarea si se fierb cca 10 minute la foc moderat, amestecand continuu. Se adauga gelatina si se amesteca pana la omogenizare. Sosul se strecoara printr-o sita deasa.
Sosul alb Chaud-Froid se serveste la preparate reci din pasare, subproduse din carne de vita si peste.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinatePrajitura Alba ca zapada, cu crema fina si racoritoare de lamaie, iti va rasfata toate simturile! Pare complicat de facut,...
Prajitura Alba ca zapada - Reteta videoSalvasem reteta de pe un site,nu va zic cat de bun a fost....te lingi pe degete!
Somon in crusta de parmezan la cuptor
Comentarii