Pentru sos alb Chaud-Froid faina se cerne. Gelatina se inmoaie in apa rece (150 ml), se adauga 100 ml supa si se topeste pe foc foarte mic.
Pentru sos alb Chaud-Froid faina se cerne. Gelatina se inmoaie in apa rece (150 ml), se adauga 100 ml supa si se topeste pe foc foarte mic. Untul se topeste, se amesteca cu faina dizolvata in 100 ml supa. Se adauga restul de supa, frisca, sarea si se fierb cca 10 minute la foc moderat, amestecand continuu. Se adauga gelatina si se amesteca pana la omogenizare. Sosul se strecoara printr-o sita deasa.
Sosul alb Chaud-Froid se serveste la preparate reci din pasare, subproduse din carne de vita si peste.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu ciresePentru ca suntem in postul Craciunului si sunt forte multe zile cu dezlegare la peste, va prezint o reteta delicioasa...
Macrou cu sos de rosii la cuptorTortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...
Tort Diplomat de postNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caisePentru reteta de chifle m-am inspirat de la Angelica, la care am adaugat si o umplutura de mere si nuci.
Chifle dulci cu mere si nuciReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii