Pentru sos alb din supa de pasare faina se cerne si se dizolva in 50 g supa de pasare. Lamaia se spala, se stoarce sucul. Galbenusurile se amesteca cu frisca.
Pentru sos alb din supa de pasare faina se cerne si se dizolva in 50 g supa de pasare. Lamaia se spala, se stoarce sucul. Galbenusurile se amesteca cu frisca pentru omogenizare. Untul se topeste intr-o cratita si se adauga faina dizolvata. Se amesteca continuu, adaugand treptat supa, sare, esenta de ciuperci si se fierb cca 10 minute. Se adauga galbenusurile, continuand fierberea cca 15 minute. Daca sosul prezinta aglomerari, se strecoara printr-o sita deasa. Se adauga sucul de lamaie. Pentru a nu forma crusta, la suprafata se adauga bucati de unt (10-15 g).
Sosul alb din supa de pasare se serveste cald, la preparatele din pasare, peste, etc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii