Sos alb pentru peste

Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga putin cascaval ras, ciuperci inabusite

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sos alb (1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • apa)
  • 100g cascaval
  • 200g ciuperci
  • 3-4 linguri smintina
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Se prepara un sos alb care se stinge cu zeama de peste si lapte. Se fierbe bine, se trece prin sita, se adauga putin cascaval ras, ciuperci inabusite in unt, putina smintina. In cazul in care nu se poate trece prin sita, se freaca mai mult si repede.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc