Pentru sos alb rumenit Morney cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri.
Pentru sos alb rumenit Morney cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Smantana si galbenusurile se pun intr-un vas si se amesteca. Sosul alb se adauga treptat si se fierbe cca 5 minute la foc moderat, amestecand continuu.
Sosul alb rumenit Morney se foloseste la preparate din legume, paste fainoase si oua.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii