Sos catifelat

Din 50gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne.Nu se lasa sa se ingroase tare,se adauga galbenusurile,sare,piper si daca est

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3galbenusuri
  • 1 1-2lingura de faina
  • 50gr unt
  • 2pahare cu supa de carne

Mod de preparare

Din 50gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne.Nu se lasa sa se ingroase tare,se adauga galbenusurile,sare,piper si daca este prea gros se mai adauga supa.Se poate adauga in sos putin sos gras de rosii,ca sa-i dea o culoare mai apetisanta.
cald

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori