Din 50gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne.Nu se lasa sa se ingroase tare,se adauga galbenusurile,sare,piper si daca est
Din 50gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne.Nu se lasa sa se ingroase tare,se adauga galbenusurile,sare,piper si daca este prea gros se mai adauga supa.Se poate adauga in sos putin sos gras de rosii,ca sa-i dea o culoare mai apetisanta.
cald

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii