sosul: un galbenus, boabe de capere din saramura, zeama de lamaie, mustar si 2-3 file ansoa amestecate cu mixerul adaugand un pic de ulei de masline,
sosul: un galbenus, boabe de capere din saramura, zeama de lamaie, mustar si 2-3 file ansoa amestecate cu mixerul adaugand un pic de ulei de masline, sa ramana un sos nu sa devina maioneza.
Pofta buna!
Reteta Sos de capere si ansoa a fost propusa de kismoni pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii