Pentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de seminte si se taie din nou.
Pentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de seminte si se taie din nou, de data aceasta felii subtiri. Faina se cerne, apoi se dizolva in supa de oase, se adauga untul topit, sarea si se fierb, amestecandu-se continuu, pentru a nu se forma aglomerari. Treptat, se adauga
smantana. Cand sosul este fiert, se pun castravetii si se continua fierberea cca 10 minute.
Sosul de castraveti cu smantana se serveste cald, la rasol de vita, pasare, etc.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaGatesc cu noile condimente Delikat, cu ingrediente100% naturale. Asta e sloganul din ultima vreme in materie de gatit....
Taitei lati cu galbiori, smantana, ierburi si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii