Pentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de seminte si se taie din nou.
Pentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de seminte si se taie din nou, de data aceasta felii subtiri. Faina se cerne, apoi se dizolva in supa de oase, se adauga untul topit, sarea si se fierb, amestecandu-se continuu, pentru a nu se forma aglomerari. Treptat, se adauga
smantana. Cand sosul este fiert, se pun castravetii si se continua fierberea cca 10 minute.
Sosul de castraveti cu smantana se serveste cald, la rasol de vita, pasare, etc.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorPrajitura cu cirese si piscoturi nu este deloc greu de pregatit, este delicioasa si o puteti pregati si sub forma de tort....
Prajitura cu cirese si piscoturiVin cu o propunere mai noua pentru week-end ca este dezlegare la peste, cel putin pentru mine este ceva mai nou. Nu am...
Somon cu piure de mazare, morcovi si sos de mustar
Comentarii