Se spala si se taie ciupercile in felii subtiri. Se pun sa se inabuse pe foc cu 1/2 lingura de unt. Separat se face un rantas alb din 1/2 lingura de
Se spala si se taie ciupercile in felii subtiri. Se pun sa se inabuse pe foc cu 1/2 lingura de unt.
Separat se face un rantas alb din 1/2 lingura de unt si o lingura de faina. Se stinge cu zeama de carne.
Se adauga ciupercile inabusite, sare si putin marar tocat fin. Se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand.
Daca ni se pare ca sosul este prea gros, se mai adauga zeama de carne. Din timp in timp se ia cu o lingura pielita ce se formeaza la suprafata.
Se adauga smantana si se lasa sa dea un clocot, dar la foc mic, ca sa nu se taie smantana.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Tocanita de carne tocata
Mazare cu ficatei si cartofi
Mazare cu pui
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponePentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vaniliePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Un dulce delicios si usor de preparat.
Tiramisu reţetă originala, cu friscaO prajitura foarte gustoasa si aratoasa, zic eu. Foile sunt foarte bune si nu trebuie intinse cu sucitorul si nici coapte pe...
Prajitura cu cafea si crema mascarponeDemult imi tot propun sa le fac. Imi sunt tare dragi pentru ca imi aduc aminte de copilarie cand le faceau mama cu matusa si...
Piersicute
Comentarii