Se spala si se taie ciupercile in felii subtiri. Se pun sa se inabuse pe foc cu 1/2 lingura de unt. Separat se face un rantas alb din 1/2 lingura de
Se spala si se taie ciupercile in felii subtiri. Se pun sa se inabuse pe foc cu 1/2 lingura de unt.
Separat se face un rantas alb din 1/2 lingura de unt si o lingura de faina. Se stinge cu zeama de carne.
Se adauga ciupercile inabusite, sare si putin marar tocat fin. Se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand.
Daca ni se pare ca sosul este prea gros, se mai adauga zeama de carne. Din timp in timp se ia cu o lingura pielita ce se formeaza la suprafata.
Se adauga smantana si se lasa sa dea un clocot, dar la foc mic, ca sa nu se taie smantana.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Tocanita de carne tocata
Mazare cu ficatei si cartofi
Mazare cu pui
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescO mancare usoara, satioasa si gustoasa! Retete dietetice
Paste integrale cu carne de pui in sos de rosiiRogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple...
Rogolah, cornulete foarte fragede1. Incalzim cuptorul la 175°C ptr. ventilatie, sau 200°C la normal. 2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru)...
Tort cu branza si friscaAcest chec este unul din deserturile favorite ale familiei mele. Reteta am invatat-o de la soacra mea, cu multi ani in urma....
Chec cu morcov, nuca si stafideDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii