Se toaca ceapa marunt si se pune cu vinul intr-o cratita,pe foc mic,acoperita cu un capac si se lasa sa fiarba pana scade vinul.Se adauga o lingura de
Se toaca ceapa marunt si se pune cu vinul intr-o cratita,pe foc mic,acoperita cu un capac si se lasa sa fiarba pana scade vinul.Se adauga o lingura de sos rece,se toarna supa treptat,apoi smantana si se lasa sa fiarba>dupa ce a fiert si a scazut pana la grosimea unei smantani,se amesteca si galbenusurile batute cu unt si sare.Se aseaza vasul pe o oala cu apa fierbinte ca sa stea la caldura.Ciupercile se taie felii si se inabusa in unt,intr-o cratita acoperita cu capac,amestecand din cand in cand.Dupa ce au scazut de tot,se amesteca in sos,se adauga si zeama de lamaie
Se serveste la friptura
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii