Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu, pana ce sosul
Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu, pana ce sosul este potrivit de gros.
Se adauga zeama de lamaie, untul si galbenusurile batute cu putin sos separat intr-un castron.
Se serveste indata ce este gata, iar daca trebuie sa astepte se tine cald intr-un alt vas cu apa fierbinte.
Pofta buna!
Alte retete culinare
gasiti aici:
Ostropel de pui cu ceapa
Zacusca de ciuperci
Ciuperci pane
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii