Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu, pana ce sosul
Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu, pana ce sosul este potrivit de gros.
Se adauga zeama de lamaie, untul si galbenusurile batute cu putin sos separat intr-un castron.
Se serveste indata ce este gata, iar daca trebuie sa astepte se tine cald intr-un alt vas cu apa fierbinte.
Pofta buna!
Alte retete culinare
gasiti aici:
Ostropel de pui cu ceapa
Zacusca de ciuperci
Ciuperci pane
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta am luat-o de la Jamila Cuisine, este minunată, numai ca am modificat-o un pic, înlocuind untul cu ulei, fulgii...
Desert briose cu ciocolata alba si ornamente din ciocolata neagraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii