Se freaca galbenusul cu smantana. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust. Se tine la foc in alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pan
Se freaca galbenusul cu smantana. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust.
Se tine la foc in alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pana se serveste.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Salata de icre de crap cu ceapa
Sos rosu de ciuperci cu ceapa
Dovlecei cu orez la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii