Sos de marar cu ou

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, faina in unt. Se stinge cu zeama de carne. Se pune mararul taiat fin. Inainte de a se servi se adauga put

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galbenus
  • 1/2 lingura de unt
  • 1 lingura de faina
  • 1 ceasca zeama de carne
  • 1 lingura de marar tocat
  • 1 lingurita de otet
  • sare

Mod de preparare

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, faina in unt. Se stinge cu zeama de carne. Se pune mararul taiat fin.

Inainte de a se servi se adauga putin otet de vin sau zeama de lamaie si se bate cu un galbenus.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor

Vinete umplute cu carne

Varza rosie cu mere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc