Sosul de ou este delicios si se prepara foarte repede. Se fierbe un ou rascopt. Aveti nevoie de ceapa tocata marunt.
Sosul de ou este delicios si se prepara foarte repede. Pentru a prepara aceasta reteta de sos se fierbe un ou rascopt. Se da galbenusul prin sita, se pune un galbenus crud, sare, putina lamaie, si se face cu ulei un sos de maioneza. Cand este gata in sosul de ou, se pune albusul rascopt, un castravete in otet si cozile de ceapa, toate taiate foarte fin.
Sosul de ou se serveste cu diverse feluri de mancare.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii