Se fierbe un ou separat;galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri crude,cu zeama de lamaie si apoi se toa
Se fierbe un ou separat;galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri crude,cu zeama de lamaie si apoi se toarna uleiul treptat,frecandu-se continuu.Se toarnaalbusurile fierte si castravetii si se amesteca in sosul de ou.
Se serveste in salata de legume

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii