Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa. Separat amestecati pelteaua de portoca
Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa.
Separat amestecati pelteaua de portocale cu vinul si otetul.
Adaugati mustarul, apoi zeama strecurata in care a fiert lamaia.
Amestecati bine ingredientele.
Acest sos trebuie turnat caldut peste mancaruri de miel.
Alte retete sos:
Sos Gravy
Sos adobo delicioso
Fondue traditional

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii