Sos fin acrisor pentru friptura de miel

Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa. Separat amestecati pelteaua de portoca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamaie
  • 200g peltea de portocale
  • coaja rasa de la 1 portocala
  • 2 lingurite mustar
  • 2 lingurite otet de mere
  • 50ml vin alb

Mod de preparare

Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa.

Separat amestecati pelteaua de portocale cu vinul si otetul.

Adaugati mustarul, apoi zeama strecurata in care a fiert lamaia.

Amestecati bine ingredientele.
Acest sos trebuie turnat caldut peste mancaruri de miel.

Alte retete sos:

Sos Gravy

Sos adobo delicioso

Fondue traditional

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci