Se face un rantas din 1/2 lingura de unt cu una de faina. Se stinge cu 2 cesti de zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu. Se a
Se face un rantas din 1/2 lingura de unt cu una de faina. Se stinge cu 2 cesti de zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu. Se adauga frunze de patrunjel si pielite si cotoare de la 4-5 ciuperci bine spalate. Se lasa sa fiarba adaugand cu incetul inca o ceasca de zeama de carne. Din cand in cand se ia cu o lingura pielita ce se formeaza la suprafata. Trebuie sa fiarba cam o ora. Cand e gata se trece prin sita, se adauga zeama de la 1/2 lamaie, unt proaspat cat o nuca si 2 galbenusuri batute spuma cu putin sos deoparte intr-un castron.
Se serveste indata ce e gata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii