Sos pentru fripturi

Se prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt si taiate felii si se amesteca. Dac

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita mustar
  • 100 gr ciuperci
  • supa de carne
  • unt
  • otet

Mod de preparare

Se prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt si taiate felii si se amesteca. Daca nu se foloseste imediat, se mai adauga supa de carne, deoarece sosul se ingroasa si nu trebuie sa fie prea gros.


Se serveste langa fripturi.

Alte retete culinare:

Pulpe de pui la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Gratar de porc cu vinete coapte

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc