Galbenusele fierte de la 2 oua le-am dat prin sita si am adaugat o lingurita de smantana , am frecat bine cat sa se dezlege si sa fie pasta cat se poa
Galbenusele fierte de la 2 oua le-am dat prin sita si am adaugat o lingurita de smantana , am frecat bine cat sa se dezlege si sa fie pasta cat se poate de fina. Rand pe rand am adaugat atata smantana cat de mult sos am vrut sa fac. Am potrivit de sare dupa gust si am acrit cu zeama de lamaie. Daca doriti se poate pune si un pic de mustar , daca vreti neaparat sa se simta gustul altfel.
Pofta buna!
Reteta Sos pentru oua umplute a fost propusa de SIMONA.B pe forum culinar.ro

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii