Sos pentru oua umplute

Galbenusele fierte de la 2 oua le-am dat prin sita si am adaugat o lingurita de smantana , am frecat bine cat sa se dezlege si sa fie pasta cat se poa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • smantana
  • zeama de lamaie
  • mustar

Mod de preparare

Galbenusele fierte de la 2 oua le-am dat prin sita si am adaugat o lingurita de smantana , am frecat bine cat sa se dezlege si sa fie pasta cat se poate de fina. Rand pe rand am adaugat atata smantana cat de mult sos am vrut sa fac. Am potrivit de sare dupa gust si am acrit cu zeama de lamaie. Daca doriti se poate pune si un pic de mustar , daca vreti neaparat sa se simta gustul altfel.
Pofta buna!

Reteta Sos pentru oua umplute a fost propusa de SIMONA.B pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci