Pentru acest sos se prepara un sos à la crème, caruia, inainte de a fi servit, ii adaugam putin patrunjel, dupa care il legam cu doua galbenusuri de ou.
Pentru sosul Poulette se prepara un sos à la crème, caruia, inainte de a fi servit, ii adaugam putin patrunjel tocat, dupa care il legam cu doua galbenusuri de ou.
Sosul Poulette se serveste la rasol, pui sau vitel.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii