Sos suprem

Se incalzeste untul, se incorporeaza faina, se stinge cu supa si se fierbe putin. Smantana calda se amesteca cu galbenusurile frecate, apoi se amestec

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 30 gr faina
  • 300 ml supa de carne
  • 200 gr smantana
  • 4 galbenusuri
  • praf de nucsoara
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incalzeste untul, se incorporeaza faina, se stinge cu supa si se fierbe putin. Smantana calda se amesteca cu galbenusurile frecate, apoi se amesteca cu sosul de faina. Se adauga sare, piper si nucsoara rasa.
Se serveste cu peste, carne sau legume.

Alte retete:

Ardei umpluti

Pulpe de pui la cuptor

Cartofi la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci