Se fierbe 100 g apa cu foaia de dafin, boabele de piper si otetul. Se freaca galbenusurile cu putina sare. se adauga apa strecurata in care au fiert m
Se fierbe 100 g apa cu foaia de dafin, boabele de piper si otetul. Se freaca galbenusurile cu putina sare. se adauga apa strecurata in care au fiert mirodeniile si se amesteca mereu. Se pune pe baia de apa si se continua batutul pina ce sosul incepe sa se lege. Se adauga untul proaspat. Se bate mereu si cind sosul este gata sa fiarba, se adauga mustarul si castraveciorii curatati de coaja si taiati cuburi cit mai mici. Se amesteca.
Se serveste fierbinte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii