Castravetele se curata subtire, se razuieste si se puna in sita (strecurator), pentru a se scurge zeama. Amestecam castravetele ras cu usturoiul si i
Tzatziki este un sos de origine greaca care are ca principal ingredient castravetele. Castravetele se curata subtire, se razuieste si se puna in sita (strecurator), pentru a se scurge zeama. Amestecam castravetele ras cu usturoiul si iaurtul, adaugam otetul (sau zeama de lamaie) si menta (sau mararul). Potrivim cu sare dupa gust.
Tzatziki se serveste cu salate sau manacruri cu carne.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii