Ketchup picant de casa este delicios si foarte simplu de facut. Aveti nevoie de legume, ulei, otet, usturoi si ceva mirodenii.
Ketchupul picant de casa este delicios si foarte simplu de facut. Prima data pregatiti sucul de rosii. Se dau legumele prin masina de tocat. Se pun ingredientele intr-o oala emailata si se fierb toate pana se obtine un sos destul de consistent. Se pregatesc sticle de 250 ml. Se pune ketchupul in sticlute si se sterilizeaza la cald. (in paturi). Dupa o zi se pot aseza in camara.
Daca il doriti mai fin, se poate strecura inainte.
Ketchupul picant de casa se serveste la pizza, spaghetti si fripturi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii