Se fierb cateva boabe de piper cu 3 linguri otet pana se evapora aproape tot otetul. Dupa ce s-a racit se amesteca cu galbenusurile, apa, putina sare
Se fierb cateva boabe de piper cu 3 linguri otet pana se evapora aproape tot otetul. Dupa ce s-a racit se amesteca cu galbenusurile, apa, putina sare si se asaza vasul pe o baie de apa, pe foc slab. Se amesteca repede pana devine ca o crema mai subtire. Se da deoparte vasul cu baia de apa cu tot, se introduce untul taiat bucatele si se freaca pana devine ca o crema.
Se serveste langa fripturi.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Zacusca de ciuperci
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii