Sos picant cu brinza de capra si masline

Frunzele de busuioc spalate se toaca. Usturoiul se toaca marunt. Maslinele se taie cubulete. Brinza de capra se amesteca cu brinza de vaci si se inc

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • citeva fire de busuioc
  • un catel de usturoi
  • 50 gr. masline negre fara samburi
  • 250 gr brinza de capra
  • 125 gr brinza de vaci
  • 3 linguri suc de lamiie
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Frunzele de busuioc spalate se toaca. Usturoiul se toaca marunt. Maslinele se taie cubulete. Brinza de capra se amesteca cu brinza de vaci si se incorporeaza ulei si sucul de lamiie. Se adauga maslinele cubulete, usturoiul tocat, frunzele de busuioc tocate si se condimenteaza cu sare si piper.
Se orneaza cu frunze de busuioc si masline.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci