Se desareaza scrumbiile, se toaca marunt si se pun intr-o farfurie adanca. Se trec ouale intregi prin sita, se pun peste scrumbii, apoi se amesteca cu
Se desareaza scrumbiile, se toaca marunt si se pun intr-o farfurie adanca. Se trec ouale intregi prin sita, se pun peste scrumbii, apoi se amesteca cu castravetele dat pe razatoare. Se adauga uleiul treptat peste amestec, se freaca energic cu o lingura de lemn, apoi se adauga piper, sare si se acreste cu o lingura de otet.
Sosul se serveste langa carne rasol.
Alte reteta sos recomandate
Sos tartar
Sos de spanac
Sos ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii