Punem nautul la inmuiat in apa timp de 12 ore. Apoi se pune la fiert in apa cu un praf de sare, foile de dafin si crengutele de cimbru. Dupa ce a fie
Punem nautul la inmuiat in apa timp de 12 ore. Apoi se pune la fiert in apa cu un praf de sare, foile de dafin si crengutele de cimbru. Dupa ce a fiert il scurgem si il trecem prin masina de tocat. Turnam treptat uleiul, usturoiul, zeama de lamaie si castravetii taiati cubulete. Potrivim de sare si piper si lasam la rece 30 minute pentru o mai buna aromatizare a ingredientelor.
Alte retete in imagini potrivite pentru post
Sarmale de post
Mancare de mazare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii