Se curata ceapa, se toaca si se opareste. Se scurge, se pune cu unt intr-o tigaie, se toarna supa strecurata de legume si se inabusa pe foc pana se in
Se curata ceapa, se toaca si se opareste. Se scurge, se pune cu unt intr-o tigaie, se toarna supa strecurata de legume si se inabusa pe foc pana se inmoaie bine. Se adauga sos alb preparat din faina, unt si lapte amestecat, pe foc, pana se ingroasa, apoi se adauga sare.
Se serveste in special la carne de oaie.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Galuste cu prune
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii