Se caleste ceapa si se presara deasupra faina. Rumeniti-o 5 minute si turnati peste amestec otetul, apa si vinul negru. Adaugati zaharul, sarea si pi
Se caleste ceapa si se presara deasupra faina. Rumeniti-o 5 minute si turnati peste amestec otetul, apa si vinul negru.
Adaugati zaharul, sarea si piperul si lasati sa fiarba la foc potrivit, pana obtineti un sos bine omogenizat.
Radeti galbenusurile pe razatoarea cu ochiuri mici si adaugati-le treptat in sosul luat de pe foc, amestecand incontinuu.
Cand sosul este omogen, se poate trece printr-o sita pentru a fi cat mai fin.
Alte retete recomandate langa sos
Friptura de miel coroana
Drob de miel
Drob de pui
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtAm pregătit o mâncărică de post cu soia, legume și sos de roșii. Vă invit să o incercați și voi deoarece e...
Soia cu legume si sos de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii