Sos de sunca

Ciupercile se inabusa in ulei. Se amesteca cu zeama de carne sau cu apa si sos de rosii. Se adauga sunca taiata fin, verdeata tocata marunt, sare. Se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ciuperci mari
  • 1/2 pahar zeama de carne sau apa
  • 1/2 pahar sos de rosii
  • 1 lingura sunca tocata
  • 1 lingura verdeata (patrunjel
  • tarhon
  • hasmatuchi)
  • 1 lingura ulei
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in ulei. Se amesteca cu zeama de carne sau cu apa si sos de rosii. Se adauga sunca taiata fin, verdeata tocata marunt, sare. Se scade pina la consistenta unui sos. Cu acest sos se acopera felii de creier fiert sau macaroane fierte si amestecate cu unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori