Tocati ceapa marunt si puneti-o impreuna cu vinul intr-o cratita pe foc domol, acoperita cu capac, sa fiarba pana cand tot vinul se evapora. Adaugati
Tocati ceapa marunt si puneti-o impreuna cu vinul intr-o cratita pe foc domol, acoperita cu capac, sa fiarba pana cand tot vinul se evapora.
Adaugati o lingura buna cu sos alb, rece, turnati supa
putin cate putin, apoi smantana si lasati vasul pe foc mic. Cand sosul are consistenta unei smantani, combinati-l cu galbenusurile batute cu unt si sare.
Asezati vasul pe o baie de aburi, ca amestecul sa ramana cald.
Taiati ciupercile feliute, inabusiti-le in unt, amestecand din cand in cand.
Combinati apoi ciupercile cu sosul alb, puneti, dupa gust,
zeama de lamaie si serviti-l alaturi de frigarui, rasol, peste alb.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii