Sos Genovez

Sosul genovez poate fi servit la paste, peste. Verdeturile se pun in apa clocotita, se lasa pana se racesc, apoi se scurg si se toaca marunt si se amesteca cu galbenusurile.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Sos Genovez

Ingrediente

  • o crenguta de tarhon
  • o crenguta de hasmatuchi
  • ½ de legatura de patrunjel
  • 20 g fistic
  • 20 g migdale tocate
  • 2 galbenusuri
  • o lingurita de lamaie
  • sare
  • piper
  • 300 ml ulei de masline

Mod de preparare

Pentru sosul genovez, verdeturile se pun in apa clocotita, se lasa pana se racesc, apoi se scurg si se toaca marunt si se amesteca cu galbenusurile. Se condimenteaza si se pune uleiul ca la o maioneza.


Sosul genovez poate fi servit la paste, peste, etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci