Fierbem la o cantitate de tarhon o cantitate dubla de apa. Tarhonul se prajeste pana devine galben-auriu. Adaugam putina ceapa taiata marunt. Le cali
Fierbem la o cantitate de tarhon o cantitate dubla de apa.
Tarhonul se prajeste pana devine galben-auriu. Adaugam putina ceapa taiata marunt. Le calim impreuna. Tragem de pe foc si adugam boia de ardei. Amestecam repede si diluam cu apa sarata in clocot. Fierbem si acoperim cu un capac. Punem in cuptorul incins si il coacem pana este gata. Dup ace am scos tarhonul din cuptor, il amestecam cu o furculita pentru friptura. Tarhonul se poate pregati si fara ceapa si boia. Tarhonul se tine in baie de aburi pana la servire.
Alte retete recomandate
Sos de spanac
Pui cu sos
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii