Sosul pentru fripturi este foarte delicios. Daca nu este servit imediat se tinela cald, intr-un vas cu apa fierbinte.
Pentru sosul pentru fripturi se prajeste o lingura de faina cu 1/2 lingura de unt, tinandu-se pe foc pana incepe sa se rumeneasca. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adaugat otetul si o Iingurita de mustar. Se lasa sa dea un clocot. Se inabusa in unt ciupercile taiate felii, se amesteca cu sosul, adaugand si unt proaspat cat o nuca. Daca nu se serveste imediat, sosul pentru fripturi se tine la cald intr-un vas cu apa fierbinte.
Sosul pentru fripturi se serveste cu carne.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii