Sos vanatoresc cu ciuperci

Se spala ciupercile, se taie feliute si se pun cu unt, impreuna cu arpagicul tocat, pe foc mic, sa se inabuse bine, pana incep sa se rumeneasca. Apoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciuperci
  • 50 gr unt
  • 3 bucati arpagic
  • patrunjel verde tocat
  • tarhon taiat marunt
  • 1 pahar vin
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se taie feliute si se pun cu unt, impreuna cu arpagicul tocat, pe foc mic, sa se inabuse bine, pana incep sa se rumeneasca. Apoi se adauga vinul si pasta de rosii, patrunjel tocat, tarhon, sare si se lasa sa fiarba inabusit.


Acest sos se serveste la carne de vanat.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Conopida la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori