Sos crema cu frisca si maioneza

Acest sos crema cu frisca si maioneza se serveste rece, la peste, rasol, sparanghel si la conopida fiarta. Peste maioneza se adauga frisca batuta fara zahar, apoi se condimenteaza.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g maioneza
  • 100 g frisca batuta
  • lamaie
  • sare
  • piper
  • delicat

Mod de preparare

Pentru sosul crema cu frisca si maioneza peste maioneza se adauga frisca batuta fara zahar, apoi se da gust din condimente.


Acest sos crema cu frisca si maioneza se serveste rece, la peste, rasol, sparanghel si la conopida fiarta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori