Sos de hrean cu otet

Se spala hreanul, se curata de coaja, se da pe razatoare si se pune intr-o farfurie adanca. Se adauga uleiul, otetul si sare peste hrean, se amesteca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o radacina de hrean
  • 2 linguri de otet
  • sare
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Se spala hreanul, se curata de coaja, se da pe razatoare si se pune intr-o farfurie adanca. Se adauga uleiul, otetul si sare peste hrean, se amesteca bine.
Se serveste sosul in aceeasi zi, sau a doua zi, langa peste rasol sau friptura de vanat.

Alta reteta sos recomandata

Sos ciuperci

Sos de spanac

Sos tartar

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci